8 Nisan 2010 Perşembe

Audi TT



Audi TT'nin ikinici nesil modelleri dört yıllık üretimin ardından makyajlandı. Sadece dikkatli gözler tarafından fark edilebilen hafif makyaj operasyonuyla birlikte motor seçeneklerinde de çeşitli iyileştirmeler yapılmış.

Aracın dış mekanında dikkat çeken unsurların başında LED gündüz farlarıyla donatılmış olması geliyor. Tampon tasarımı yenilenip daha sportif bir görünüme kavuşturulurken ön panjur da bu tasarıma uyum sağlamak için makyajlanmış.

Arka kısımda çapları büyüyen egzoz çıkışları dikkat çekerken tamponun alt kısmına bir difüzör eklenmiş. Tampon tasarımlarının yenilenmesiyle boyu 7 mm uzayan araç artık 4.187 mm uzunluğa sahip.

Scuba mavi, Olong gri, Volcano kırmızı ve Dakota gri adlı yeni renk seçenekleri de piyasaya sürülen otomobilin Dakota Gri adlı renk seçeneği sadece S-Line paketiyle alınabiliyor.

İç mekanda sunulan yeni renk seçenekleriyse Nougat kahverengi, Titanium gri ve Garnet kırmızı olarak adlandırılırken konsol ve kapı içlerinde bulunan kaplamalarda küçük tasarım değişiklikleri yapılmış.

2 litre hacimli TFSI motoru 200 beygir yerine 211 beygir güç üreten otomobilin 1.8 litre hacimli TFSI (160 beygir) ve 2 litre hacimli TDI (170 beygir) motoru aynı güç seviyelerini korusa da yakıt tüketimi ve CO2 emisyonlarında düşüş gerçekleşmiş. TT-S ve TT-RS modellerinin motorlarındaysa açıklanan bir modifikasyon yok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder