10 Ocak 2010 Pazar

Dodge Nitro


Dodge, 2010 Detroit otomobil fuarı sırasında, yeni donanım seviyeleri eklediği SUV modeli Nitro'yu tanıtacak. Yeni gövde rengi seçenekleri eklenen araçta üç temel donanım seviyesi sunulacak.

Eklenen ilk pakete "Heat" adını veren Dodge, bu donanım seviyesinde 20 inç jantlar, orta kısmı gövde rengi, geri kalanı krom kaplı ön ızgara, 368 Watt kapasiteli, 8 hoparlör ve bir subwoofer barındıran ses sistemi, alarm, iPod bağlantısı ve kendiliğinden kararan iç dikiz aynası sunuyor. Dodge Nitro Heat, 23.995 Dolar fiyattan satışa sunulacak.

Bir üst donanım seviyesi olan "Detonator" 25.995 Dolar karşılığında ekstra olarak arka park yardım sistemi, kaputta iki adet şerit, uzaktan çalıştırma fonksiyonu ve gövde rengine uygun koltuk kumaşları sunuyor.

En üst donanım seçeneği olan "Shock" ise 26.995 Dolar fiyata ekstra olarak deri döşemeli koltuklar, sunroof ve ön koltuk ısıtıcıları sunmakta.

Araçta yapılan en büyük değişiklikse motor kaputunun altında. 4 litre hacimli v6 motor 260 beygir güç, 359 Nm tork üretebilmekte.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder