15 Ocak 2010 Cuma

Chevrolet Camaro Synergy


2009 SEMA Show sırasında tanıtılan Camaro Synergy konsepti, özel bir seri olarak satışa sunuldu.

Seri üretim modeli Camaro 1LT donanımı üzerine geliştirilmiş. 19 inç çaplı jantları standart donanımda sunan otomobilde rengi sonradan belirlenebilen 21 inç çaplı jantlar opsiyonel olarak sunuluyor. Yan etekler ve ön splitter da seri üretim modelin standart donanımında bulunmazken konsept araçta bulunan büyük arka spoiler yerine standart model bir spoiler kullanılmış. Sadece yeşil gövde rengiyle satılacak olan otomobilin üzerindeki siyah renkli çift şerit kaput ve bagaj kapağı üzerinde görülürken tavanda bulunmuyor.

İç mekana geçtiğimizde koltuk, direksiyon simidi ve vites kolunun deri kaplamalarının tamamını birleştiren yeşil dikişler dikkat çekerken ön panelde de aynı renk kullanılmış.

Araç için sunulan ekstra donanım paketinde Bluetooth bağlantısı, USB port ve otomatik şanzımanlı modeller için uzaktan çalıştırma fonksiyonu sunuluyor.

Otomobilde kullanılan 3.6 litre hacimli v6 motor 304 beygir güç, 371 Nm tork üretebiliyor. Manüel veya otomatik şanzımanla alınabilen otomobilin fiyatıysa A.B.D.'de 26.790 Dolar seviyesinden başlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder