2 Ekim 2011 Pazar

Renault Clio RS 200 Ange & Démon


Fransız üretici Renault, Clio modelinin en güçlü modeli RS 200'e yeni bir versiyon ekledi. İngiltere pazarında Raider ismiyle 50 örneği satılacak olan aracın kıta Avrupa'sı için üretim sayısıysa 666 olarak açıklandı.

Sadece mat gövde renkleriyle satılacak olan otomobilin İngiltere pazarında kırmızı ve füme renk seçenekleri bulunurken diğer pazarlarda beyaz ve gri renklerle de sunulacak. 18 in çaplı jantlar, yan ayna muhafazaları, tavan, arka spoiler, difüzör ve splitter parlak siyaha boyanırken C sütunu üzerine model logosu yerleştirilmiş.

İç mekanında deri döşemeli ön konsol, Recaro marka koltuklar, beyaz renkli devir göstergesi, piyano siyahı orta konsol, parlak metalik renkli kabin süslemeleri, metal pedal seti, özel paspaslar ve Renault'nun araç içi telemetri sistemi Renault Monitor sunulan araçta Navigasyon sistemi de ücretsiz opsiyon olarak alınabiliyor.

Donanımına Cup şasi de eklenen Ange & Démon'un sert süspansiyon sistemi, kırmızı renkli fren kaliperleri, daha çabuk tepki veren direksiyon sistemi ve Bridgestone RE50A lastikleri standart olarak sunulmakta.

Fransa pazarında fiyatı 27.990 Euro seviyesinden başlayacak olan otomobilin 203 beygir güç üretebilen 2 litre hacimli motorundaysa değişiklik olmamış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder