5 Ekim 2011 Çarşamba

Ginetta G60


İngiliz üretici Ginetta, Farbio GTS temelli modelini tanıttı. Bir süredir söylentileri ortalıkta dolanan araç 50 adetlik sınırlı üretim rakamına ve 68.000 Sterlin seviyesinden başlayan fiyata sahip.

Ön kısımda yer alan yuvarlak hatları arkaya gittikçe köşeli bir hal alan aracın gövdesi karbon fiberden üretilirken limitli kaydırmalı diferansiyel standart donanımda sunuluyor. Far grubunun içerisine eklenen LED gündüz aydınlatmaları tasarımla pek uyumlu görünmezken ABS, patinaj kontrol sistemi ve hidrolik direksiyon gibi donanımlar standart olarak sunulmuyor.

Motorunu Ford Mustang ile paylaşan G60, 3.7 litre hacimli v6 üniteyle 310 beygir maksimum güce ulaşabiliyor. Çok etkileyiciymiş gibi durmasa da aracın 1.100 kg seviyesindeki boş ağırlığı sayesinde 0'dan 100 km/s'e hızlanma yaklaşık 4 saniyede tamamlanırken maksimum sürat 265 km/s'i buluyor.

3 yorum:

  1. aynı fiyata 4 çeker 500 küsur beygir +2 koltuk daha büyük bagaj kapsiteli daha çok elektronik asistan kapasiteli 0-97 si 3 saniye süren nissan gtr alınabilirken buna para vermek delilik

    YanıtlaSil
  2. farları ve stopları peugeot j9 bunu alanın aklına şaşarım ben

    YanıtlaSil