5 Ekim 2011 Çarşamba

Lexus LS 460 Sport Special Edition


Lexus, ES ve CT ailelerinin ardından en büyük sedan modeli LS için de özel bir versiyonun tanıtımını yaptı. 4.6 litre hacimli v8 motorla sunulacak olan araç sadece arkadan itişli olarak alınabilecek.

Sadece siyah gövde rengiyle alınabilecek olan otomobilin jantları 19 inç çaplı. Brembo marka fren sistemiyle sunulacak olan aracın pnömatik süspansiyon sistemi sportif bir ayara sahip. Ön tampon altı ve yan etekleri yeniden şekillendirilen aracın ön panjuru da daha sportif duruyor.

İç mekanda çift renkli deri döşeme, ısıtmalı ve havalandırmalı koltuklar, büyük ekranlı navigasyon sistemi, ahşap kaplama, direksiyon arkasında vites değiştirme kulakçıkları ve elektrikli arka perde standart olarak sunurken donanımda tek dokunuşla açılıp kapanabilen bagaj kapağı, elektrikli kapanabile kapılar ve otomatik park etme sistemi de bulunuyor.

Fiyatı 77.000 Dolar seviyesinden başlayacak olan otomobilden 250 adet üretileceği açıklandı.

4 yorum:

  1. Bir Mercedes havası seziyorum ancak tamde değil fotoğrafta vitesin baya boş bırakılması yani etrafında gereksiz bir kalabalık oluşmaması hoşuma gitti yalnız kol dayama biraz yüksek kalmış gibi.

    YanıtlaSil
  2. Kol dayama yüksek, geniş ve ileri geri ayarlanamıyor. Vites konsolunda da Amerikalıların aşık olduğu bardaklıklar için o kadar boş yer var. Arkadaki kapağı açınca iki tanesi çıkıyor içeriden.

    YanıtlaSil
  3. bu türk zenginleri anlamıyorum
    2. eli olsun diye mercedes BMW almalarını da
    var mı LS serisinin üstüne

    YanıtlaSil
  4. Lexus Türkiye'de resmi olarak satılsa ben de aynı şekilde bakardım ama o kadar para verip ülkede resmi servisi olmayan bir otomobil almak da oldukça riskli.

    YanıtlaSil