26 Ekim 2011 Çarşamba

Lexus GS350 F-Sport


Yeni nesil modelleri yaz aylarında tanıtılan Lexus GS serisinin GS350 F-Sport modeli de su yüzüne çıktı. İsminden de anlaşılacağı gibi daha sportif bir görünüme sahip olan aracın performans verileriyse motor hacmi göz önüne alındığında çok etkileyici değil.

Oldukça iddialı bir tasarıma sahip ön tampon ve panjurunda petek desenli ızgaralar kullanılan araçya yeni yan etekler ve füme renkli 19 inç çaplı jantlar görev yapıyor. Bagaj kapağı üzerine küçük bir spoiler eklenen aracın arka tampon altına bir difüzör ve egzoz sisteminin şık görünümlü çift çıkışı yerleştirilmiş.

İç mekanı da sportif görünümlü olan GS350 F-Sport'un şık direksiyon simidi deri kaplanırken kırmızı renkli deri döşemeler bu pakete özel bir donanım olarak dikkat çekiyor. Vites konsolunda piyano siyahı kaplamalar bulunan aracın ön konsol ve kapı içlerinde fırçalanmış alüminyum kullanılırken pedal seti de aynı malzemeden üretilmiş.

Süsüpansiyon sistemi daha sportif ayarlı olan F-Sport paketinde daha büyük ön fren diskleri ve sürtünme oranı artırılmış fren balataları kullanılmakta.

3.5 litre hacimli v6 motoru 306 beygir güç, 375 Nm tork üretebilen otomobil standart olarak 6 ileri vitesli otomatik şanzımanla sunuluyor. 0'dan 96 km/s sürate 5.7 saniyede ulaşabilen araç arkadan itişli veya dört tekerlekten çekişli olarak ısmarlanabilmekte.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder