15 Nisan 2011 Cuma

Opel Insignia OPC Unlimited


Opel Insignia'nın en güçlü modeli OPC artık daha da hızlı. Müşterilerden gelen talepleri değerlendiren Opel, otomobilin maksimum sürat limitörünü iptal etti.

Dışarıdan bakıldığında sadece fren kaliperlerine işlenmiş Brembo markasının mavi renginden tanınabilen aracın ilerleyen günlerde mat siyah gövde rengine sahip bir versiyonu daha tanıtılacak.

İç mekanına geçildiğinde yani bir hız göstergesiyle standart modellerden ayrılan OPC Unlimited ile birlikte Opel'in test merkezinin bulunduğu Dudenhofen'da yüksek sürat eğitimi de ücretsiz olarak sunuluyor.

Standart araçta sunulan turbo beslemeli, 2.8 litre hacimli v6 motorla donatılan aracın 325 beygirlik gücü ve 435 Nm'lik torku da aynı kalmış. Sedan, hatchback ve station wagon seçenekleri sunulan aracın maksimum sürati 270 km/s'e ulaşabiliyor.

0'dan 100 km/s sürate ulaşma süreleri 6 ile 6.6 saniye arasında değişen araçlarda sunulan en büyük yenilikse 6 ileri vitesli otomatik şanzıman. Manuel kullanıma da imkan veren bu şanzımanla vitesler direksiyon arkasında bulunan kulakçıklardan da değiştirilebiliyor.

Dört tekerlekten çekiş sistemini de standart olarak sunan Opel Insignia OPC Unlimited'in Almanya pazarında başlangıç fiyatıysa 48.605 Euro olarak açıklandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder