16 Nisan 2011 Cumartesi

Gemballa Mistrale


Alman modifikasyon firması Gemballa, Porsche Panamera temelli aracı Mistrale için yeni bir gövde kiti sunmaya başladı. Görünümü oldukça değişik kılan bu kitle birlikte araçta hafifleme de yaşanmış.

Gövde panellerinin neredeyse tamamı yenilenen araç artık daha geniş bir yapıya sahipken alçaltılan süspansiyon sistemiyle birleşen 22 inç çaplı jantlar yol tutuşu daha da iyileştirmiş. Ek hava çıkışlarına sahip kaput, yeni tamponlar, yan kısımda açılan hava kanalları ve geniş çaplı dört egzoz çıkışıyla dikkat çekici bir görünüm sunan aracın stopları da yenilenerek dört yuvarlak ünite kullanımına başlanmış.

İç mekanı müşteriye özel malzemelerle döşenip kaplanabilen aracın fren sistemi de yenilenerek önde 411, arkadaysa 380 mm çaplı diskler kullanılmaya başlanmış. Bu disklere eşlik eden kaliperlerse önde 6, arkadaysa 4 pistonlu.

Otomobilin çift turbo beslemeye sahip 4.8 litre hacimli v8 motoru için iki adet performans kiti sunuluyor. İlk kitle birlikte güç 610 beygire, torksa 850 Nm'ye yükselirken ikinci kitle birlikte 700 beygir güç ve 1.000 Nm tork değerlerine ulaşılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder