26 Ocak 2011 Çarşamba

BMW M3 Track Edition


BMW, M3'ün özel donanımlı bir versiyonunu daha tanıttı. Dış görünüş itibariyle M3 Frozen Grey Edition'ı andıran otomobil sadece Hollanda pazarında satılacak.

Mat gri gövdesine uygun olarak mat siyaha boyanan 19 inç çaplı jantlarının iç kısmında kırmızı fren kaliperleriyle dikkat çeken araçta ön panjur siyaha boyanırken ayna muhafazaları ve ön tampon altı splitter karbon fiberden üretilmiş.

İç mekanında siyah renkli deri döşemeler kırmızı renkli dikiş iplikleriyle tezat oluştururken konsol ve kapı içlerinde karbon fiber kaplamalar kullanılmış.

4 litre hacimli v8 motorunda bir değişiklik yapılmayan aracın egzoz sistemi daha sportif olan bir üniteyle değiştirilirken süspansiyon sistemi  10 mm alçaltılmış. Maksimum sürat limitörü 280 km/s'te devreye girecek şekilde ayarlanan otomobile "M" düğmesinin yanında bir de pist kullanımı için yarış ayarı eklenmiş.

Sportif yan destekli ön koltukları standart donanımında sunan M3 Track Edition, karbon fiberden üretilen şık bir kutu içerisinde gelen iki adet özel anahtarlığa da sahip. Sadece 10 örneği bulunacağı açıklanan bu özel aracın Hollanda pazarındaki fiyatıysa 128.470 Euro.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder