19 Aralık 2010 Pazar

Abarth 695 Tributo Ferrari


Geçtiğimiz yıl tanıtılan ve Fiat 500 Abarth temelleri üzerine geliştirilmiş olan Abarth 695 Tributo Ferrari'yi kırmızı rengiyle beğenmeyenler için müjde. Abarth, bu otomobilin sarı renkli versiyonunu da üretti.

Tasarım olarak kırmızı renkli kardeşinden farklı olmayan aracın ön ve arka tamponları, yan etekler ve arkada bulunan spoiler ile birlikte standart modellerde kullanılanlardan farklılık gösterirken koyu renkli ve 17 inç çaplı jantlar, delikli disklerle sarı kaliperlere sahip fren sistemi ve dört çıkışlı egzoz sistemi dikkat çeken diğer detaylar arasında yer alıyor.

İç mekanında deri ile kaplanan siperlik, deri ve süet karışımıyla döşenmiş yüksek yan destekli koltuklar, sarı-siyah deri kaplama direksiyon simidi ve karbon fiber konsol kaplamasıyla dikkat çeken otomobilin yan ayna muhafazaları da karbon fiberden üretilmiş. Standart donanımında xenon farlar ve süet kaplama tavan gibi lüks unsurlar da bulunan otomobilin gövdesinde gri renkli çift şerit yer alıyor.

Turbo beslemeye sahip 1.4 litre hacimli motoru 180 beygir güç, 250 Nm tork üretebilen otomobil 0'dan 100 km/s sürate 7 saniyede ulaşabilirken maksimum sürati 225 km/s olarak açıklanıyor.

1 yorum: