30 Ağustos 2024 Cuma

MG ZS Hybrid+


MG ZS ailesi genişliyor. Markanın özellikle Avrupa pazarında başarıya ulaşmasını istediği modele hibrit bir motor seçeneği eklendi. Performansı da düşük sayılmayacak otomobilin tasarımı da yenilenmiş. MG ZS Hybrid+, İngiltere'de 22.000 Sterlin seviyesinden başlayan fiyatlara satılacak.

Damla biçimli farlar ve öne doğru çıkan büyük panjura sahip olan otomobilde ince tutulan siyah renkli plastik gövde korumaları, 18 inç çaplı jantlar, hemzemin tavan rayları, şişkin arka çamurluklar, spoiler, bagaj kapağına taşan stoplar ve sahte egzoz çıkışları öne çıkan detaylar.

Markanın sade tasarımlı iç mekan konseptini bozmayan araçta 3 kollu direksiyon simidi, dijital gösterge paneli, geniş dokunmatik ekran ve köşeli havalandırma çıkışları bulunuyor. Araçta kullanılan vites selektörü oldukça şık. Arka koltuklardaysa katlanabilir kol dayanağı bulunmuyor.

1.5 litre hacimli, benzinli motor ve 136 beygir güç, 250 Nm tork üretebilen elektrik motoruna sahip olan aracın karma gücüyse 196 beygir olarak açıklanıyor. 0'dan 100 km/s sürate 8.7 saniyede ulaşabilen otomobilin bataryalarıysa 1.83 kWh kapasite sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder