30 Temmuz 2024 Salı

Wuling Cloud


Çin'de her gün bir yenisi tanıtılan elektrikli otomobiller genelde SUV veya daha alçak yapıya sahip, yüksek performanslı araçlar olsa da arada farklılıklar da oluyor. Wuling'in küçük elektrikli aracı Cloud da bu farklı otomobillerden birisi.

Yuvarlak hatları derli toplu görünen otomobilde iki katlı LED far tasarımı benimsenmiş. Ön tamponun kaput kadar kalınlığa sahip olması farklı bir görünüm sağlarken jantlar ve hemzemin kapı kolları aerodinamik yapıyı geliştirmiş. B ve C sütunları siyah renkli olan modelin arkasında çıkıntı yapmayan bir tampon, spoiler ve bagaj kapağında birleşen stoplar dikkat çekiyor.

İç mekanı, açık renkli deri döşemeler ve cam tavanla ferah görünen aracın koltuk döşemeleri biraz abartılı olsa da iki kollu direksiyon simidi ve dijital gösterge paneli sade duruyor. Ahşap görünümlü trim parçaları ve büyük dokunmatik ekran haricinde plastiklerin de mavi renkte sunulması ilginç bir detay olarak gösterilebilir.

4.295 mm boya ve 2.700 mm aks mesafesine sahip olan otomobilde 136 beygir güç üretebilen elektrik motoru kullanılıyor. 37.9 ve 50.6 kWh kapasiteli bataryalarla alınabilen Cloud'un menziliyse batarya büyüklüğüne göre 360 veya 460 km olarak açıklanıyor. Bu arada aynı araç yakında MG Windsor ismiyle Hindistan'da satılacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder