27 Aralık 2023 Çarşamba

Jiyue 07


Jiyue bir kere daha karşımızda. Daha önce 01 isimli modeliyle blogda yer alan ve Geely ile Baidu'nun ortaklığından ortaya çıkan marka gözünü yükseklere dikti. 07'de Geely ve Volvo'nun bazı modelleriyle aynı temellerin kullanılması sanırım kimseyi şaşırtmayacaktır.

Köşelere çekilen ve ortada birleşen LED farlar, kenarları ok şeklinde sunulan stoplar, sütunlara gizlenmiş kapı açma düğmeleri ve yuvarlak hatlarıyla 01'den birçok detay barındıran tasarımda şişkin arka çamurluklar, aerodinamik kapaklara sahip jantlar ve büyük cam tavan da öne çıkıyor.

İç mekanını da küçük kardeşinden almış gibi görünen otomobilin üst kısmı bulunmayan direksiyon simidi farklı olsa da konsolun üst kısmını kaplayan dijital panel ve çift katlı tasarıma sahip ara konsol tanıdık tasarım detayları olarak karşımıza çıkıyor.

Tek elektrik motorlu seçeneği 272 beygir güç üretebilen otomobilin çift motorlu versiyonları 544 beygir güç üretebiliyor. İlk araçta 71.4 kWh kapasiteli bataryalar kullanılırken dört tekerlekten çekişli olan ikincisinde kapasite 100 kWh seviyesinde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder