12 Aralık 2022 Pazartesi

Honda Breeze


Honda'nın Çin pazarına özel modellerinden Breeze yenilendi. CR-V'nin biraz daha dinamik tasarımlı seçeneği olan otomobil şimdilik tek motor seçeneğiyle sunuluyor. Üstelik otomobili üç koltuk sırasıyla almak mümkün.

Önceki nesil Breeze'den 80 mm daha uzun olan otomobil CR-V'den 22 mm daha uzun. CR-V'ninkiyle aynı olan 2.700 mm'lik aks mesafesiyse önceki nesil Breeze'inkinden 40 mm daha uzun. İnce yapılı LED farlar ve daha sportif bir ön tamponla daha sportif görünen otomobilin yan bölümünde ince yapılı ve siyah renkli şerit korunmuş. Spoiler, sahte egzoz çıkışları ve yatay stoplar da dinamizmi devam ettirmiş.

7 kişilik iç mekana geçildiğinde CR-V'nin izlerini görmek mümkün. Aracın direksiyon simidinden dijital gösterge paneline, dokunmatik ekrandan havalandırma kumandalarına kadar birçok parçası kardeşiyle paylaşılan aracın kaputu altında da tanıdık bir ünite yer alıyor.

1.5 litre hacimli motoru turbo besleme yardımıyla 192 beygir güç, 243 Nm tork üretebilen otomobil önden veya dört tekerlekten çekişli olarak alınabiliyor. Her iki durumda da sürekli değişken oranlı otomatik şanzıman standart olarak sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder