25 Ekim 2022 Salı

Ford Escape / Kuga


Ford Kuga'nın Amerika'da satılan ikizi Escape makyajlandı. Teknik bir değişiklik sunmuyor olsa da yüzü farklı duran modelin iç mekanı da daha modern özellikler sunuyor. Aracın donanım seçenekleri de Kuzey Amerika pazarında isim değiştirmiş.

En büyük farklılığı önde olan otomobilin incelen farları ve ortasına büyük bir Ford logosu yerleştirilen panjuru bambaşka bir görünüm sağlamış. Panjur üzerine LED aydınlatma şeridi ekleyen üretici ön tampon tasarıını da sadeleştirmiş. Yenilenen jant seçeneleri ve ek gövde renkleri haricinde farklı iç desene sahip LED stoplar, yuvarlak egzoz çıkışları ve daha fazla siyah renkli korumaya sahip arka tampon diğer detaylar.

İç mekanda ana hatlar değişmezken asıl yenilik orta konsolda Çok daha geniş bir dokunmatik ekrana kavuşan otomobilin makyaj öncesinde fiziksel olan birçok kumandası bu üniteye eklenmiş. Havalandırma kumandalarıysa yerini az sayıda kontrole bırakmış. Bu arada arka koltuklar da artık ilerye kayarak bagaj hacmini 550 litre üzerine çıkarabiliyor.

Kaput altında bir değişim olmayan otomobilin turbo beslemeye sahip üniteleri 1.5 ve 2 litre hacimli olmaya devam ederken şarj edilebilen ve edilemeyen hibrit seçeneklerde 2.5 litre hacimli motorlar kullanılıyor. Avrupa'daysa artık Diesel motor sunulmayacak.

2 yorum:

  1. EVDEKİ TV.DAN DAHA BÜYÜK MULTIMEDİA EKRANI KOYMUŞSUNUZ AMA BOŞ KOYMUŞSUNUZ ÇOK ÇİRKİN GÖRÜNÜYOR..

    YanıtlaSil