26 Ekim 2022 Çarşamba

Hyundai La Festa N Line


Hyundai'nin yeni modelleri arasına geçtiğimiz aylarda katılan La Festa, N Line donanımına kavuştu. Çin pazarına özel bir otomobil olan bu aracın görünümünde yapılan değişiklikler gözden kaçacak gibi değil. Üstelik kaput altında da yeni bir motor var.

Üzerinde sahte hava girişi bulunan N Line armalı siyah ön panjurunun içerisine LED aydınlatmalar gizlenen aracın ön tamponu çok daha agresif bir tasarıma sahip ve yanlarda deflektörler sunuyor. Çift renkli jantları 18 inç çaplı olan aracın fren kaliperleri de kırmızı renkli. Farklı yan etekler ve siyah yan aynalar da donanımda.

Sadece mat füme gövde rengiyle sunulan otomobilin arka bölümünde de LED farların alt kısmına siyah renkli bir şerit çekildiği görülebiliyor. Büyük spoiler ve dörtlü egzoz çıkışları da öne çıkarken arka tamponun da çok daha agresif bir duruşa kavuştuğu söylenebilir.

İç mekanda büyük yenilikler olmasa da N logosuna sahip ve alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidi, daha sportif yan desteklere sahip ön koltuklar, kırmızı dikiş iplikleri ve parlak siyah renkli trim parçaları gözlerden kaçmıyor.

Seri üretimde bir elektrikli bir de turbo beslemeye sahip benzinli versiyonu bulunan La Festa'nın N Line donanımıyla yeni bir motor kazanması da ilginç. 1.5 litre hacimli ünite 200 beygir güç üretebiliyor. Bu değer, 1.6 litre hacimli ünitenin sunduğundan düşük olsa da tüketim ve tork eğrisinde yapılan geliştirmelerle bu küçük eksikliğin büyümemesi sağlanmış.

4 yorum:

  1. İÇİ GERÇEKTEN ÇOK ŞIK DURUYOR. ÖZELLİKLE VİTES SEÇİCİNİN OLDUĞU BÖLGEYİ DERİ KAPLAMALARI ÇOK HOŞ OLMUŞ. HONOR HOCAM MAKYAJLI ACCORD BÜLTENİ NEREDE ???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilmem. Honda'ya sormak lazım. 3 tane karanlık fotoğraf yolladılar henüz.

      Sil
    2. BU SEVİYEYE GELMEK İÇİN KAÇ SENE OTOMOBİL GAZETECİLİĞİ YAPMAK GEREKİYOR. SİZE GELİŞMELERİ MAİL ATIYOR FİRMALAR, SİZİ YURTDIŞI ETKİNLİKLERİNE GÖTÜRÜYOR, TANITIMLARA AKREDİTE EDİYOR VSVS :D :D TEST ARAÇLARI VERİYOR VER BABAM VER VER BABAM VER VALLA GÜZEL MESLEK SİZİNKİ

      Sil
    3. İlk 10 yıl sıfır gelirle idare edecek bir şekilde başka bir işe sahip olunduğunda güzel bir işe dönüşüyor.

      Sil