24 Ocak 2022 Pazartesi

Ford Bronco Raptor


Ford'un Raptor ailesi genişliyor. Arazide en yüksek performansı sunmak için geliştirilen Raptor serisi Bronco ile yeni bir üyeye kavuşmuş oldu. İlk başta büyük bir yenilik yokmuş gibi dursa da aracın altyapısı neredeyse tamamen yenilenmiş.

Bronco yerine Ford yazılı ön panjur, LED sis farları entegre edilmiş çelik ön tampon, yeni çamurluklarla 25 cm genişletilmiş gövde, hava çıkışlarına sahip kaput, öne yerleştirilen ek sarı aydınlatmalar, çelik yan basamaklar ve 17 inç çaplı jantlara eşlik eden 37 inç çaplı lastiklerle dikkat çeken araçta Raptor armaları da unutulmamış.

İç mekanda turuncu renkli trim parçaları haricinde bu renkte sunulan emniyet kemerleri, Raptor armalı koltuk sırtlıkları ve daha yüksek yan desteklere sahip ön koltuklar bu bölümün yenilikleri arasında.

Ayarlanabilir Fox amortisörlerden yeni akslara, farklı diferansiyellerden güçlendirilmiş taşıma kollarına kadar alt bölümünde birçok yenilik bulunan otomobilin 3 litre hacimli V6 motoru da çift turbo beslemeye sahip olacak. 424 beygir güç, 596 Nm torkla birlikte dört tekerlekten çekiş sistemi ve 10 ileri vitesli otomatik şanzıman standart olarak sunulacak. 2.6 ton ağırlığa sahip olan aracın yüksekliği de diğer Bronco modellerine oranla 12 cm artmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder