30 Mart 2021 Salı

Subaru Outback Wilderness


Dört tekerlekten çekiş sistemini ürün gamına yaymış olmasıyla ünlenen Japon üretici Subaru, yeni bir araçla karşımızda. Aslında Outback'in araziye daha da uygun hale getirilmiş bir versiyonu olan Wilderness, SUV ihtiyacı çekenlere sesleniyor.

Hem ön hem de arka tamponun daha da büyük bir kısmını siyah plastikle koruyan Subaru, bu parçaların üzerine bakır renkli eklentiler yapmış. Ön tamponda yer alan LED sis farları yuvarlak tasarıma kavuşurken kaput üzerine de çıkartma eklenmiş. Ön panjur da farklı bir tasarıma kavuşmuş.

Çamurluk korumaları da büyüyen otomobilin kromajlı parçaları siyaha boyanırken yine bu renkte jantlar için 17 inç çap ve Yokohama Geolandar lastikler seçilmiş. Tavan raylarının taşıma kapasitesi artırılmış ve 2 cm yükseltilen süspansiyon sistemi sayesinde yerden yükseklik 24 cm üzerine çıkmış.

İç mekanında suya dayanıklı döşemeler, lastik paspaslar ve dışarıda oldığu gibi birçok Wilderness arması bulunan otomobilde bakır renkli trim parçaları ve dikiş iplikleri de dikkat çekiyor. Bu arada aracın yaklaşma açısı 20, uzaklaşma açısı 21.2 ve askı açısı 23.6 derece olarak açıklanıyor.

Kaputu altında 2.4 litre hacimli, 4 silindirli ve turbo beslemeye sahip Boxer motor barındıran otomobil sürekli değişken oranlı otomatik şanzıman (CVT) ve dört tekerlekten çekiş sistemine de sahip. Son dişli oranında yapılan değişiklikle %40 eğime tırmanabilen otomobil 265 beygir güç, 376 Nm tork üretebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder