2 Mayıs 2020 Cumartesi

ArcFox Alpha-T


Çin'den gelen elektrikli araç haberleri tükenmek bilmiyor. Şimdi de ArcFox'un SUV seçeneği Alpha-T ile karşı karşıyayız. Modelin performansı çok etkileyici olmasa da menzili göz dolduruyor.


Sivri bir burun yapısına sahip modelin far ve ön tampon yapısı, sportif bir görünüm oluşturmuş. Kontrast renkli tavan, hemzemin kapı kolları, büyük jantlar ve yüzgeç anten de dinamizmi vurgulamış. Genişlik boyunca uzanan ince LED, öndeki gibi dinamik bir tasarım sunan arka tampon, spoiler ve bu parçanın hemen altındaki uzun 3. fren lambası da dikkat çeken detaylar arasında.

Arkaya doğru alçalan bir tavan yapısına sahip otomobilin boyu 4.788, genişliği 1.944, yüksekliğiyse 1.683 mm olarak açıklanıyor. Aracın aks mesafesiyse 2.915 mm olarak belirtilmiş.

Modern görünümlü bir kokpite sahip olan Alpha-T'de iki kollu direksiyon simidi, dijital gösterge paneli, ön yolcunun önüne kadar uzanan bilgi-eğlence ekranı ve tamamen dokunmatik bir ekrandan oluşan orta konsol bulunuyor. Havalandırma ızgaraları şık bir şekilde konsola gizlenirken çift renkli deri döşemeyse iç mekana ferahlık katmış.

Bir çift elektrik motoruyla donatılan otomobil 218 beygir güç, 360 Nm tork üretebiliyor. 93.6 kWh kapasiteli bataryaların 650 km civarında menzil sunabildiği modelin performans verileriyse açıklanmadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder