7 Kasım 2018 Çarşamba

Volkswagen Tarok


Volkswagen'in pick up modellerine bir yenisi ekleniyor. Brezilya'da sergilenen konsept haliyle şık bir duruşa sahip olan araç Tarok ismini alırken Amarok'tan küçük yapısıyla özellikle şehir içerisinde daha kullanışlı olma iddiasını taşıyor.


Büyük kardeşinden kısa olsa da boyu 5 metreyi bulan Tarok'un ön bölümünde güncel Volkswagen modellerinin yapısı fark ediliyor. LED aydınlatma grubuna sahip olan aracın ön tamponunda büyük koruma bölümleri bulunuyor. Kaputta ek hava çıkışlarına yer verilirken tavan rayları ve cam tavan donanıma eklenmiş.

Kapıların alt bölümünde kalın koruma çıtaları görülebilirken şık jantlar ve derin kasa bölümü sportif görünümü desteklemiş. Siyah renkli tampona ve çok şık LED stoplara sahip olan konseptin arka koltukları katlanarak kasa hacmi genişletilebiliyor.


İç mekanda da köşeli Volkswagen tasarım çizgileriyle bizleri karşılayan araçta dijital gösterge paneli ve dokunmatik bilgi eğlence ekranının haricinde plastik bir kapakla korunan dijital havalandırma kumandaları da yer alıyor.

Kaputu altında 150 beygir güç üretebilen, 1.4 litre hacimli TSI motor görev yapan Tarok'un 2 litre hacimli Diesel ünitesi de aynı gücü üretebilecek. Dört tekerlekten çekiş sistemi ve 6 ileri vitesli otomatik şanzıman da donanımlar arasında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder