9 Kasım 2018 Cuma

Mitsubishi L200 / Triton


Mitsubishi'nin popüler pick up modeli L200'ün yeni versiyonları tanıtıldı. Çok daha farklı bir dış görünüm sunan araç ilk olarak, üretiminin yapıldığı Tayland'da satışa sunulacak.


Japon üreticinin GT-PHEV konseptinde kullandığına benzeyen bir ön bölüme sahip araçta çift katlı far tasarımı göze çarpıyor. Köşeli hatlar ve büyük ön hava girişiyle heybetli bir duruşa kavuşan modelde genişletilmiş çamurluklar, büyüyen stoplar ve kasa kapağının üzerine eklenen spoiler dikkat çekiyor.


Pajero Sport'tan alınmış gibi duran ön konsolunda dört kollu bir direksiyon simidi, sonradan eklenmiş gibi görünen dokunmatik ekran, dijital ekranlı havalandırma sistemi ve yeni bir moda sahip çekiş sisteminin ayarlarını yapmaya yarayan düğme bulunan pick up arka koltuklarda kol dayanağı ve USB çıkışı sunuyor.


Teknik verileri henüz açıklanmayan L200'ün otomatik şanzımanının artık 6 ileri vitese sahip olduğuysa kesinleşti. Üç farklı kabin uzunluğuna sahip olan yeni model 6 ileri vitesli manuel şanzımanla da alınabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder