23 Şubat 2018 Cuma

Cupra Ateca


Yanlış görmüyorsunuz. Aracın isminde "Seat" bulunmuyor. Geçtiğimiz yıl ayrı bir marka olacağı açıklanan Cupra ilk modeli olan Ateca'yı Cenevre'de tanıtmaya hazırlanıyor. Aracın performans verileri dikkat çekivi.

Genel hatlarını Seat Ateca ile paylaşan otomobilde geniş ön hava girişleri, farklı desene sahip ızgaralar, aşağıya doğru uzayan Cupra logolu ön tampon, 19 inç çaplı jantlar, farklı yan etekler, siyah renkli yan ayna ve tavan rayları, spoiler, daha agresif duruşlu arka tampon ve dörtlü egzoz çıkışı gibi farklı noktalar dikkat çekiyor.


İç mekanda donanım zenginleşirken Alcantara döşemeler, Seat logolarının yerini alan Cupra amblemleri, metal pedal seti ve dijital gösterge paneli diğer yenilikler. Opsiyonel olarak sunulacak Performance paketinde Brembo frenler, deri döşeme ve karbon fiber detaylar bulunacak. 2019 yılı ortalarında da farklı koltuklar donanıma katılacak. Adaptrif süspansiyon sistemiyse büyün versiyonlarda standart donanımda yer alıyor.

Kaputu altında 300 beygir güç üretebilen, 2 litre hacimli, turbo beslemeli, benzinli motor bulunan otomobil dört tekerlekten çekiş sistemi ve 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzımanla 0'dan 100 km/s sürate 5.4 saniyede ulaşabilirken maksimum sürati 245 km/s.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder