21 Şubat 2018 Çarşamba

Opel Combo


PSA grubunun hazırladığı hafif ticari araç ailesi genişliyor. Aslında temel olarak, birkaç gün öne tanıtılan Citroën Berlingo ile aynı araç olan Opel Combo'nun iç mekanında ufak tefek farklılıklar var.


Pek de sürpriz olmayan bir şekilde aracın ana hatları Berlingo ile aynı. Ön bölümde yapılan değişiklikler sonucunda burun kısmı diğer Opel modellerini andıran bir şekle bürünmüş. Ayrıca jantlar ve gövde rengine boyanan yan koruma ve tamponlar da farklı bir duruş sağlamış.


İç mekanda da ana hatlar değişmese de döşeme kumaşları ve direksiyon simidine bakıldığında bir Opel içerisinde olduğunuz anlaşılabiliyor. 4.40 ve 4.75 metre boya sahip iki farklı seçeneği bulunacak araç 5 ve 7 kişilik oturma kapasitesine sahip olarak alınabiliyor. Bu ikilinin bagaj hacimleriyse 597 ve 850 litre


Kaput altında sunulacak motor seçenekleri henüz açıklanmamış olsa da Fransız markanın 1.5 litre hacimli Diesel ve 1.2 litre hacimli benzinli motorlarla birlikte 8 ileri vitesli tam otomatik şanzımanı da ticari aracına yerleştirmeye başlaması Combo için de iyi haber olabilir.

4 yorum:

  1. Emp2 platformunu kullanması sizce fiyatlarında beklenmedik artışa neden olur mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sadece platformdan değil donanımdan da artacak gibi ama aşırı artış beklemiyorum ben. ÖTV'nin de bunlarda düşük olması işlerine gelecek.

      Sil
  2. Abi merhabalar, aracın 8at 130bg versiyonunu nasıl buldun? Test edebilme şanaın oldu mu? Berlingo-rifter-combo üçlüsünden hangisini tercih ederdin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepsi üç aşağı beş yukarı aynı araç fakat ben hiçbirini tercih etmezdim. Beklentilerim bu tip araçların karşılayabileceği şeyler değil. En sportif his veren Opel ama bunu alacak insanın bakacağı son şey de heralde bu. En lüksü Rifter olduğundan heralde o daha çekici gelir bana.

      Sil