19 Haziran 2016 Pazar

BRABUS 850 6.0 Biturbo Cabrio


Le Mans 2016'da aksiyon sadece pist üzerinde değil. Konu Mercedes modifikasyonundan açıldığında aklımıza gelen ilk markalardan olan BRABUS, bu organizasyonu, gezegenin en yüksek performanslı dört kişilik cabriolet aracını tanıtmak için kullandı.


Süspansiyon sistemi 15 mm alçaltılan otomobilde çapları 18 ile 22 inç arasında değişen jantlar sunan BRABUS ayrıca karbon fiberden üretilmiş deflektörler, ön tampon hava girişi çerçeveleri, yan etekler, spoiler, difüzör ve arka tampon ek parçaları gibi opsiyonlara da sahip.

Güçlendirilen frenler ve yenilenen egzoz sisteminin yanında iç mekanda öetal pedal seti, 400 km/s'e kadar uzanan hız göstergesi, metal kapı kilit pimleri ve ışıklandırmaı, BRABUS armalı kapı eşik çıtaları sunan otomobilde özel üretim paspas seti ve farklı renklerde döşemeler de ısmarlanabiliyor.


Kaputu altında hacmi 5.9 litreye büyütülen çift turbo beslemeli v8 motor bulunan, S63 AMG 4MATIC Cabriolet temelli otomobil 850 beygir güç, 1.450 Nm tork üretebiliyor. Yürüyen aksamın korunması için 1.150 Nm'de sınırlanan maksimum tork değeriyle bile performans seviyesi dudak uçuklatıcı.

7 ileri vitesli otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemiyle 0'dan 100 km/s sürate 3.5 saniyede ulaşabilen aracın 200 km/s'e ulaşması 9.4 saniye alırken maksimum sürat 350 km/s'te elektronik olarak sınırlandırılmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder