2 Mayıs 2016 Pazartesi

Volkswagen Amarok


Volkswagen'in başarılı satış rakamlarına ulaşan pick up modeli Amarok makyajlandı. Grubun genelinde olduğu gibi dikkatli gözler tarafından fark edilebilen değişikliklerin haricinde kaput altında büyük bir sürpriz yatıyor.

Donanımında zenginleştirme yapılmış aracın yeni ön tamponu daha sofistike bir görünüm sunarken ön panjurda da rötuşlar bulunuyor. Yeni tasarımlı 20 inç çaplı jantlar donanıma eklenirken kasa bölümü için farklı renk ve şekillerde barlarla değişik malzemelerden üretilmiş kaplamalar alınabiliyor.


Sürekli gelişen pick up pazarında sahip olduğu yeri koruyabilmek için iç mekanı binek araçlara daha çok benzeyen makyajlı Amarok, gösterge paneli, direksiyon simidi ve vites konsolunu aynen korurken orta konsol binek Volkswagen modellerini andırıyor. Havalandırma ızgaraları artık dört kenarlı olan aracın orta konsolu üzerinde yer alan tepsisi de genişlemiş. Ayrıca elektrikli ön koltuklar da donanıma eklenmiş.


Kaput altında görev yapan 2 litre hacimli turbo Diesel motorda bir değişiklik olmasa da aileye yeni eklenen 3 litre hacimli, v6 turbo Diesel ünite daha fazla güç isteyenlerin imdadına yetişiyor. 163, 204 ve 224 beygir güç üretebilen üç seçeneğe sahip olan motor en fazla 550 Nm tork sunabiliyor. Bu arada 8 ileri vitesli şanzımanın son iki vitesi uzatılarak otoyolda motorun daha da düşük devirli çalışması sağlanmış. En güçlü üniteyle aracın 0'dan 100 km/s sürate ulaşması 7.9 saniye sürerken maksimum sürati 193 km/s.

1 yorum:

  1. Yemişim tiguanı Qashqaiyi ben amarok alıyom mütiş olmuş. El frenini kaldır elektronik yap sonra bu yeni touareg de herkes inanır

    YanıtlaSil