12 Eylül 2015 Cumartesi

Honda Civic Tourer Active Life Concept


Frankfurt'ta bu yıl büyük yenilikler sergilemeyecek olan markalardan birisi de Honda. Bunun yanında markanın konseptleri arasında station wagon gövdeli Civic temelleri üzerine geliştirilmiş bir eğlence aracı bulunacak.

Dışarıdan bakıldığında 18 inç çaplı jantlar seviyesinin siyaha boyandığı görülebilen otomobilin gri renkli tavanında ek bir bagaj hacmi oluşturulurken asıl farklılıklar iç mekanda. Dış yüzeylerle uyumlu, mavi şeritlere sahip siyah süet döşemeli koltuklarla sportif bir hava yaratan Honda kullanışlılığı da unutmamış.


Bagaj bölümü 1.668 litre hacim sunan otomobilin bu kısmında bisikletlerin kolayca içeriye alınabilmesi için iki kol bulunurken sol arka çamurluk arkasında kalan bölüme içecek şişeleri yerleştirilebiliyor. Arka tampon üzerine bir oturak ekleyen Honda bagaj kapağına güçlü bir aydınlatma ve güneş perdesi yerleştirmiş.


Kaputu altında sürpriz olmayan otomobilde kullanılan 1.6 litre hacimli turbo Diesel motor 120 beygir güç, 300 Nm tork üretebiliyor. 6 ileri vitesli manuel şanzımanla aracın 0'dan 100 km/s sürate ulaşması 10.1 saniye sürüyor. Ortalama yakıt tüketimiyse 3.8 litre/100 km.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder