7 Temmuz 2015 Salı

MANSORY G63 AMG Sahara Edition


Modifikasyon firmalarının sevdiği araçlar arasında bulunan Mercedes G63 AMG için hazırlanan kitlere bir yenisi eklendi. Markadan beklendiği üzere görünümü dikkat çekici hale gelen G63'ün motor gücü de etkileyici bir seviyeye ulaşmış.


Tamamı karbon fiberden üretilen gövdesi kamuflajla kaplanan otomobilde genişletilmiş çamurluklar, farklı tamponlar, yeni far çerçeveleri, daha geniş hava girişine sahip kaput, geniş yan basamaklar, tavana eklenen spotlar, spoiler, stop korumaları ve 22 inç çaplı jantlar dikkat çeken noktalar arasında.


İç mekanda alıştığımız gibi deri ve Alcanlara döşemeler yer alsa da Sahara Edition'a özel kuş tüyü motifleri farklılık yaratmış. Metal pedal seti, farklı tasarıma sahip üst konsol ve arka koltuklar arasına eklenen yüksek kol dayanağı da üreticinin eklediği aksesuarlar arasında yer alıyor.


Kaput altında görev yapan çift turbo beslemeli, 5.5 litre hacimli v8 motor üzerinde de çalışmalar yapan MANSORY bu üniteden 828 beygir güç almış. Maksimum tork değeriyse 1.000 Nm'de sınırlandırılmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder