16 Haziran 2015 Salı

Rezvani Beast


Bir saf spor otomobil de A.B.D.'den geliyor. California merkezli üretici Rezvani Motors yeni roadster modelinin seri üretim halini sonunda tanıttı. Aracın tanıdık bir altyapısı olsa da dış görünümü çok farklı.

Keskin hatlı tasarımı şişkin çamurluklarla süslenen otomobilde ince yapılı aydınlatma grubu ve yan aynalar dikkat çekerken ön cam opsiyonel donanımlar arasında yer alıyor. 19 inç çaplı jantlar standart olarak sunulurken kapıların ön ve arkalarında hava yarıkları, arka tamponun altında da büyük difüzör görülebiliyor.


Bu tip bir araçtan beklendiği gibi oldukça sade bir iç mekan sunan otomobilde karbon fiberden üretilmiş koltuklar, direksiyon simidi ve gösterge paneli çerçevesi bulunurken orta konsol dokunmatik bir ekrandan oluşuyor. Araç fonksiyonlarının büyük bölümü dijital gösterge panelinin çevresine toplanmış.

Temellerini Ariel Atom 3 ile paylaşan Beast'in kaputu altında hem turbo bem de kompresör beslemeyle gücü 500 beygiri bulan 2.4 litre hacimli motor görev yapıyor. Ağırlığı 750 kg olan otomobil 0'dan 100 km/s sürate 2.8 saniyede ulaşabilirken maksimum sürati 265 km/s.

3 yorum:

  1. Yeni pist rekorlari gelir mi Onur bey? Ariel atom tehlikeli alet

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gelmez büyük ihtimalle. Ağırlaşmış biraz.

      Sil
  2. dört gözle bekliyoruz (oo)

    YanıtlaSil