17 Haziran 2015 Çarşamba

Shelby Super Snake


Shelby'nin Ford Mustang temelli canavarlarından Super Snake yeni nesil örneklerine kavuştu. Önceki nesil örneklere göre daha düşük güç sunan otomobil bu sefer Mustang'in standart motorunu kullanıyor.

Dışarıdan bakıldığında ön tampon altına eklenen splitter, karbon fiber kaput üzerinde yer alan büyük hava girişleri, 20 inç çaplı jantlar, Super Snake logoları, genişleyen yan etekler, arka tampon altına eklenen difüzör, karbon fiber yan aynalar, bagaj kapağı üzerine eklenen spoiler ve stopların arasına yerleştirilen karbon fiber kaplamayla farklılık yaratan aracın fren, egzoz ve süspansiyon sistemleri de yenilenmiş.


İç mekanı dışına göre daha sade görünen otomobilde özel logolu koltuklar, orta konsol üzerine eklenmiş üç analog gösterge, daha kısa bir vites kolu, kapı eşik kaplamaları ve özel paspaslar sunulurken özel üretim plakası da ön yolcu konsolunun üst kısmında yerini almış.

5 litre hacimli v8 motora uygulanan iki farklı kompresör besleme seçeneği sunan Super Snake 650 ve 750 beygir güç üretebilen iki versiyon halinde satılıyor. Aracın modifikasyon bedeliyse otomobil hariç 49.950 Dolar seviyesinden başlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder