24 Mayıs 2015 Pazar

MANSORY S63 AMG Coupé


Mercedes'in güçlü coupé modellerinden S63 AMG Coupé MANSORY sayesinde artık daha kuvvetli. Geçtiğimiz yıl sedan versiyonu tanıtılan otomobil bu sayede iki kapılı modeline de kavuşmuş oldu.

Agresif bir gövde kitine sahip olan otomobil geniş hava girişlerine sahip bir ön tampon, ince bir splitter, ek hava girişlerine sahip kaput, genişletilmiş çamurluklar, 22 inç çaplı jantlar, kalınlaştırılmış yan etekler, hava çıkışlarına sahip arka tampon, dörtlü egzoz çıkışı, difüzör ve biri bagaj kapağı diğer arka camın üzerine yerleştirilmiş iki karbon fiber spoiler ile donatılmış.


İç mekana da farklılıklar sunan firma farklı renklerde karbon fiber kaplamalar, yeni paspaslar, değişik desen ve renklerde deri döşeme, metal pedal seti gibi aksesuarlara sahip.

Çift turbo beslemeye sahip 5.5 litre hacimli v8 motor iki kademede güçlendirilebiliyor. İlk kademede 720 beygir güç, 1.100 Nm tork elde edilirken ikinci kadame 900 beygir güç ve 1.300 Nm tork sunabiliyor. İkinci etap modifikasyon çalışmasıyla 0'dan 100 km/s sürate ulaşma süresi 3.3 saniyeye ulaşırken maksimum sürat 300 km/s'te sınırlandırılmış.

7 yorum:

  1. beğendiğim ilk mansory

    YanıtlaSil
  2. beğendiğim ilk jant

    YanıtlaSil
  3. Beğendiğim ilk krank mili

    YanıtlaSil
  4. beğendiğim ilk rulman

    YanıtlaSil
  5. beğendiğim ilk paspas

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. YA YETER BE YETER NE EĞLENDİNİZ HABER OKUYAMAZ OLDUK

      Sil
    2. Sende haklısın, bu saatten sonra bende param olsa da almam bu arabayı. Gülerler bana :D (Kamu spotu: Capslock açık cümle yazmak odunluk belirtisidir, sağlığa zararlıdır.)

      Sil