19 Mayıs 2015 Salı

G-POWER G6M V10 Hurricane CS Ultimate


Yeni nesil örnekleri uzun süre önce tanıtılmış olsa da BMW M6'nın önceki versiyonları için modifikasyon kitleri hala geliştiriliyor. Birleşik Arap Emirlikleri'nden bir müşterinin özel isteğini kırmayan G-POWER şimdiye kadar hazıladığı en güçlü BMW modelini de böylece tanıttı.

Uçuk bir dış görünüme sahip olan otomobilde daha agresif görünen bir ön tampon, ek hava girişlerine sahip kaput, karbon fiber splitter, 21 inç çaplı jantlar, genişletilmiş çamurluklar, yeni yan etekler, açısı ayarlanabilir karbon fiber spoiler, daha sportif görünümlü arka tampon ve difüzör görev yapıyor.


Dev çıkışlara sahip yeni egzoz sistemi Akrapoviç imzası taşırken süspansiyon sisteminin sertlik ve yüksekliği ayarlanabiliyor. Güçlendirilen fren sistemi için ön aksta 400 mm çaplı karbon seramik diskler kullanılmış.

İç mekanda 400 km/s'e kadar ilerleyen hız göstergesinin yanında bol bol deri ve Alcantara döşeme göze çarparken sabit kafalıklı koltuklar ve tavana eklenen LED aydınlatma da yeni.

Asıl farklılığı kaput altında sunan otomobilin 5 litre hacimli v10 motoru çift kompresör beslemeye sahip. 1.001 beygir güç, 900 Nm tork üretebilen otomobil 0'dan 100 km/s sürate 4.3 saniyede çıkıyor olsa da 9 saniye süren 0-200 km/s hızlanması ve 21.5 saniyede ulaşılabilen 300 km/s değeri daha etkileyici. Otomobilin maksimum süratiyse 370 km/s'in üzerinde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder