22 Mayıs 2015 Cuma

BMW 3.0 CSL Hommage


Bu yıl da Villa d'Este hareketli geçecek gibi görünüyor. Birkaç yıldır bu organizasyonda ilgi çekici konseptler tanıtan BMW geleneği bozmadı ve 3.0 CSL modelinin modern bir yorumunu tanıttı.

Ön panjurda büyük bir çift böbrek kullanan BMW laser LED farlar, agresif görünümlü ön tampon, güzel şekillendirilmiş bir karbon fiber splitter, 21 inç çaplı jantlar, şişkin çamurluklar, arka bölümlerinde hava girişleri olan kalın yan etekler, aynalar yerine eklenen kameralar, tavanın arkasına eklenen küçük spoiler, LED stoplar, difüzör, arka çamurlukların devamı gibi görünen büyük spoiler ve kaputa giriyormuş gibi duran ön çamurluk uzantıları hem geçmişe göndermeler yapıyor hem de sportif görünümü pekiştiriyor.


İç mekanda sade bir görünüm benimseyen konseptte lüks görünen ahşap kaplama, M renklerini içeren şeritler, uçak kumandalarını andıran bir direksiyon simidi, dijital göstergeler, metal pedal seti, LED tavan aydınlatması, sabit yapılı koltuklar, altı noktadan bağlantılı emniyet kemerleri ve arka bölümde görülen asimetrik takla barları bulunuyor.


Kaput altında kullanılan motor konusunda detay vermeyen BMW araçta turbo beslemeye sahip 3 litre hacimli, 6 silindirli bir motorun görev yaptığınıysa teyid etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder