1 Aralık 2014 Pazartesi

MANSORY Ghost Series II


Geçtiğimiz Mart ayında makyajlanarak karşımıza çıkan Rolls-Rolls Ghost MANSORY tarafından modifiye edildi. Firmanın alışılmış tasarım değişiklikleri bu otomobilde de dikkat çekerken kaput altında da farklılıklar var.

Farklı renkleri gövde için kombine edebilen firma dış görünüşte farklılık yaratan birçok karbon fiber parçaya yer vermiş. Yeni ön tamponda yuvarlak sis farları ve ön panjurun devamı görülebilirken 22 inç çaplı jantlar daha köşeli ve farklı renklerde ısmarlanabiliyor. Yan etekleri genişleyen aracın yeni arka tamponu içerisine yeni egzoz sisteminin farklı çıkışları yerleştirilmiş.


İç mekanı da dışıyla uyumlu olaran renklerde hazırlanmış olan otomobilde istenilirse birçok farklı renk kombinasyonu kullanılabiliyor. Deri döşeme dikiş desenleri ve ahşap kaplamalar da müşterinin zevkine göre hazırlanabiliyor.

Süspansiyon sistemi 50 mm'ye kadar alçaltılabilen otomobilin çift turbo beslemeye sahip 6.6 litre hacimli v12 motoru 652 beygir güç, 1.050 Nm tork üretebiliyor. 0'dan 100 km/s sürate 4.3 saniyede ulaşabilen aracın maksimum sürati de 280 km/s'e ulaşmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder