3 Aralık 2014 Çarşamba

Honda Grace Hybrid


Honda'nın küçük sedan pazarına sunduğu yeni modeli tanıtıldı. İlk olarak Japon pazarı için hazırlanan versiyonları sergilenen aracın en önemli özelliğiyse bir hibrit olması.


Köşeli hatlara sahip bir tasarım sunan aracın sabit direkli ön panjuru ve büyük farlarına bakıldığında diğer Honda modellerini hatırlamak mümkünken farklı jant tasarımları, kısa bagaj kapağı ve kalkık arka bölüm dikkat çeken arka bölüm yüksek yapılı.


İçeriye göz atıldığında merkezi hız göstergesine sahip gösterge paneli, dokunmatik navigasyon ekranı, çok fonksiyonlu direksiyon simidi, geniş orta konsol üzerine yerleştirilen ince yapılı havalandırma çıkışları ve kısa vites kolu dikkat çekerken özel havalandırma kanalları bulunan arka koltuklarda başarılı diz mesafesi sunulduğu görülebiliyor.


Daha önce başka Honda modellerinde de gördüğümüz hibrit ünitesinde 110 beygir güç, 134 Nm tork üretebilen 1.5 litre hacimli benzinli motorla 30 beygir güç, 160 Nm tork üretebilen elektrik motoru birleştirilen Grace Hybrid'in ortalama yakıt tüketimi 2.9 litre/100 km olarak açıklanıyor. 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzımanla donatılan aracın dört tekerlekten çekişli modelleriyse 3.4 litre/100 km ortalaması sunabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder