27 Aralık 2013 Cuma

Honda VEZEL


Tokyo otomobil fuarında sergilenecek araçlarını tanıtan Honda yeni modellerdense modifiye edilmiş güncel araçlara ağırlık vermiş. Bunun yanında organizasyona yeni SUV VEZEL'in modifiye edilmiş versiyonları da getirilmiş.

Görsel olarak yenilenmiş olan bu araçlardan ilki Modulo'nun geliştirdiği konsept. Honda modelleri üzerinde çalışmalar yapan firmanın Mugen'e göre daha sade bir görünüm sunmasına alıştık. Buna rağmen farklılığı dikkat çekici olan otomobilde yanlarına parçalı splitter eklenmiş yeni ön tampon, siyah renkli yan aynalar, çift renkli jantlar, daha büyük bir spoiler ve hafifçe makyajlanmış arka tampon bulunuyor.


İç mekanında tasarım farklılığı sunmayan Modulo modifikasyonlu VEZEL, koltuklar, vites konsolu, kapılar ve orta konsolda bordo renkli deri döşemelerle daha şık bir hale gelmiş.


Aynı araç için daha çok dikkat çeken bir görünüm sunan Mugen yenilediği ön panjura kendi logosunu koyarken ön tamponu genişletmiş. Jantları da büyüten firma yan etekleri ve arka tamponu yenilerken yan camlara da rüzgarlıklar eklemiş.

2 yorum:

  1. honda dış tasarımda odunluktan avrupai tarza yavaş da olsa ilerliyo. vezel bence bunu gösteriyor ama daha çok yolu var honda'nın yani bi mazda değil. (dış tasarım dışında honda'nın iç tasarımları genelde iyi)

    YanıtlaSil
  2. Nedense hoşuma gitti bu araç. Civic gibi küçük değil, CRV gibi büyük değil...

    YanıtlaSil