21 Kasım 2013 Perşembe

Mercedes-Benz GLA 45 AMG


AMG ailesi genişlemeye devam ediyor. Mercedes'in küçük hatchback modeli A ve bu aracın dört kapılı coupé kardeşi CLA'nın ardından aynı platformu paylaşan GLA'nın da AMG versiyonu yakında piyasaya çıkacak.

Siyah renkli splitter, yan etekler, tavan, yan aynalar, difüzör ve spoilere sahip olan otomobilin aynı renge boyanan jantları 21 inç çaplı. Arka tampon, jantlar, yan aynalar ve ön panjurda kırmızı renkli şeritler dikkat çekerken konseptin gövdesinde özel grafikler yer alıyor.

İç mekan fotoğrafları paylaşılmayan konseptte görev yapan turbo beslemeye sahip 2 litre hacimli motor 360 beygir güç, 450 Nm tork üretebiliyor. 7 ileri vitesli, çift kavramalı yarı otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemiyle donatılan aracın 0'dan 100 km/s sürate ulaşma süresi 5 saniyenin altına inmiş.

6 yorum:

  1. Onur bey merhaba. Bu araç için Audi SQ3'ün direkt rakibi diyebilir miyiz?

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. Evet, RS Q3 rakibi. Hatta ciddi güç farkı nedeniyle Audi bir Plus versiyonunu bile üretebilir daha sonra.

      Sil
  3. AUDİNİN RAKİBİ OLABİLİR AMA BENCE SAYIN ONUR BEYİN TEST ETTİĞİ HUNDAİ İ10UN TIRNAĞI BİLE OLAMAZ HERŞEYİ GEÇTİM YERLİ BİKERE BİRAZDA YERLİ ÜRETTİKLERİMİZİ DESTEKLEYELİM BAKIN KİMSE YORUM BİLE YAPMAMIŞ SAYIN ONUR BEYİN TESTİNE HİÇ ALAKADAR BİLE OLMAMIŞ YAZIKKİ NE YAZIK HEMDE

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. i10 ile bu aracı kıyaslamak elma ile armut mu desem atla eşek mi desem yani bir şey diyemedim. bu nasıl bir kıyaslama nasıl bir mantık SAYIN ADSIZ BEY. ayrıca bir aracın TR'da üretilmesi onu yerli yapmaz. Hyundai'de babasının hayrına değil ucuz iş gücü ve pazar yakınlığı için üretim yapıyor burada.

      Sil
    2. Bir de yorum olmaması okunmadığı anlamına gelmiyor. Çok konuşan yok ama trafik değerleri başarılı.

      Sil