21 Aralık 2012 Cuma

Lotus Evora Sports Racer


Lotus Evora ailesine oldukça zengin donanımlı bir versiyon ekleniyor. Hem sportif hem de lüks aksesuarlara sahip olan aracın fiyatı da daha uygun.

Dört gövde rengi seçeneği sunan aracın tavan, ön splitter, arka logo, difüzör, yan aynalar, jantlar ve yan etekleri siyaha boyanmış. Özel donanımlı otomobilin fren kaliperleri de siyah veya kırmızı olarak alınabilmekte.

İç mekanında 2+2 oturma düzeni standart olarak sunulan Evora Sports Racer'da Evora S ön panel kaplamaları kullanılırken siyah renkli deri döşemeye sahip koltuklarında kırmızı renkli dikiş iplikleri kullanılmış.

Opsiyonel olarak kırmızı deri koltuklar ve siyah dikiş ipliklerini de donanıma katan Lotus, teknoloji paketi kapsamında 7 inç büyüklüğünde dokunmatik ekran, USB port, Bluetooth bağlantısı ve DVD oynatıcıyı donanıma eklerken cruise control, lastik basınç kontrolü ve geri görüş kamerasını da standart olarak sunuyor.

280 ve 350 beygir güç üretebilen versiyonlara sahip olacak aracın fiyatı İngiltere pazarında 57.900 Sterlin seviyesinden başlıyor.

4 yorum:

  1. neden çamurluğa bayrak yerleştirmişler?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farklı bir aksesuar istemişlerdir.

      Sil
    2. Kaputlara bayrak kaplanan ülkemizde sorun olmayacağını düşünüyorum.

      Sil
  2. evoranın genel dizaynı hoş ve orjinal Lotusa yakısan bir model ama Performans fiyat oranı Esprit V8'in çok gerisinde. Toyotadan alınan 3.5 litre 280 beygirlik motoru çok sıradan. Superchargerliside oldukça zayıf bir max güç değerine sahip. Esprit veya elise çok daha fark yaratan araçlardı bundan

    YanıtlaSil