2 Aralık 2012 Pazar

Lorinser SL Serisi


Mercedes modellerinin modifikasyonu konusunda uzmanlaşan firmalar arasında yer alan Lorinser 2012 Essen Motor Show'da sergileyeceği SL gövde kitini tanıttı.

Dikkat çekici değişiklikler sunan pakette daha köşeli bir hal alan ön tampon ve farklı bir ön panjur tasarımı dikkat çekerken yenilenmiş yan eteklerin tasarımı, genişleyen çamurluklara uygun şekilde güncellenmiş. Aracın bagaj kapağı üzerine bir spoiler eklenirken yenilenen arka tamponda hava çıkışları ve difüzör dikkat çekiyor.

SL ailesi için çapları 20 inçe kadar olan jantlar sunan Lorinser süspansiyon sistemine seviye ayarı eklerken çıkışları dörtgen hale getirilen egzoz sistemi de yenilenmiş. İç mekanda da bazı yenilikler sunacak olan firma özel paspaslar, alüminyum, ahşap veya karbon fiber kaplamalar, Lorinser armalı gösterge tablosu ve farklı renklerde deri döşemeyi donanıma katmış.

Fuarda SL500 temelli bir araç sergileyecek olan Lorinser çift turbo beslemeye sahip 4.7 litre hacimli v8 motorun gücünü 530 beygire, torkunuysa 800 Nm'ye yükseltirken maksimum sürati de 280 km/s'te sınırlandırmış.

1 yorum: