5 Aralık 2012 Çarşamba

BMW M3 DTM Champion Edition


BMW bir taraftan 4 Serisi Coupé konseptini tanıtırken diğer taraftan M3 Coupé'nin son özel üretim versiyonlarını hazırlıyor. Bruno Spengler tarafından kazanılan DTM şampiyonluğu anısına 54 örneği üretilecek olan otomobilin Almanya pazarında fiyatı 99.000 Euro olarak belirlenmiş.

Mat siyah gövde rengiyle dikkat çeken otomobilin 19 inç çaplı jantları ve krom kaplamaları da parlak siyaha boyanmış. Kapılara M logoları ekleyen BMW aracın üzerinden geçirdiği şeritlere M GmbH'ın renklerini vermiş. Çift parçalı karbon fiber splitter da sunan otomobilin karartılmış arka camlarında özel grafikler bulunuyor.


İç mekanına girişte kapı eşiklerinin Bruno Spengler'ın kaskından esinlenilmiş tasarımları dikkat çekerken karbon fiber konsol kaplamaları, ısıtmalı koltuklar, siyah deri döşeme, gri dikiş iplikleri, Alcantara direksiyon simidi ve navigasyon sistemi standart olarak sunuluyor.

Yolcu konsolu üzerinde Spengler'ın imzası ve sınırlı üretim logoları yer alan otomobilin 4 litre hacimli v8 motoru 420 beygir güç, 400 Nm tork üretmeye devam ederken 7 ileri vitesli, çift debriyajlı yarı otomatik şanzıman da standart donanımda bulunuyor.

2 yorum:

  1. 99.000 euro verip bi de yan camda kanada bayragi tasiyamam kimse kusura bakmasin:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hele o parayı önce çıkar masaya koy da, o kanada yaprağıyla sana dolma bile sararlar takılma böyle şeylere...

      Sil