27 Ağustos 2012 Pazartesi

Renault Scala


Renault'nun Hindistan ayağı yeni Scala'yı tanıttı. Önceki nesilde olduğu gibi Nissan Sunny temelli olan otomobilde tanıdık motor seçenekleri ve büyük bir bagaj hacmi bulunuyor.

Ön panjur tasarımı güncel Hyundai modellerini hatırlatan aracın yuvarlak farları ve bombeli kaputu sportif bir hava yaratıyor. 4.425 mm boya, 1.695 mm genişliğe, 1.505 mm yüksekliğe sahip olan otomobil 2.600 mm aks mesafesi ve 490 litre bagaj hacmi sunmakta.

1.5 litre hacimli iki motor seçeneğine sahip olan Scala'nın benzinli ünitesi 99 beygir güç, 134 Nm tork üretebilirken turbo Diesel seçenek 84 beygir güç, 200 Nm tork üretebiliyor. Her iki motorla birlikte de 5 ileri vitesli manuel şanzıman sunuluyor.

7 yorum:

  1. renault symbol indian style

    YanıtlaSil
  2. Türkiyede fazla satış rakamı olmaz gibi ama yine yerini edinir

    YanıtlaSil
  3. nerenizle okuyorsunuz anlamiyorum ki.

    YanıtlaSil
  4. okumuyorlar abi turk insanin kronik hastaligi okumak yok. gobek deligini karistirirken elestirmeye yorum yapmaya adamis kendini

    YanıtlaSil
  5. bayılıyorum bu tiplere,

    bizim insanımız... , türk insanı.. diye başlayan cümlelere

    ulen türk milletini kötülemeye ne kadar meraklısınız

    YanıtlaSil
  6. En çok hatası görülenin kötülenmesi normal. Bu arada diğer milletlerde de okumayı sevmeyenlerin sayısı giderek artıyor. Yığınla site editörü basın bültenini yarım yamalak okuduğu için hatalı bilgiler giriyor haberlere.

    YanıtlaSil
  7. reno kadar tasarım özürlü marka zor bulunur ha bır de toyota...

    YanıtlaSil