22 Mayıs 2012 Salı

MANSORY Siracusa Monaco Edition


Ferrari'nin şık roadster modeli 458 Spider'ı modifiye eden firmalar arasına MANSORY de katıldı. Aracın görünümünü firmadan beklendiği şekilde büyük ölçüde değiştirmiş olan MANSORY performansı da artırmış.

Geçtiğimiz aylarda tanıtılan Siracusa modellerinde sunulan gövde kitine sahip olan araçta Ferrari Enzo'yu çağrıştıran ön tampon, LED aydınlatmalar, karbon fiberden üretilmiş splitter ve deflektörler, yenilenmiş yan etekler, önde 20, arkadaysa 21 inç çaplı jantlar ve yeniden şekillendirilmiş arka tampon dikkat çekiyor. Dört köşeli çift egzoz çıkışına sahip olan aracın difüzörü de büyümüş.


İç mekanda siyahın yanında Monaco bayrağının renkleri olan kırmızı ve beyazı da bol bol görüyoruz. Direksiyon altı panel, kapılar ve koltuklar üzerinde görülebilen bu renkler mansory logolu direksiyon simidi ile birlikte farklı bir Ferrari içerisinde olduğunuzu hissettiriyor.

20 mm alçaltılan süspansiyon sistemiyle birlikte 4.5 litre hacimli v8 motoru da modifiye edilerek 590 beygir güç, 560 Nm tork üretir hale getirilen otomobil 0'dan 100 km/s sürate 3.2 saniyede ulaşabilirken maksimum sürati 330 km/s.

Kullanılan karbon fiber parçalar sayesinde 60 kg hafifleyen Siracusa Monaco Edition'dan 3 adet üretilecek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder