27 Kasım 2011 Pazar

Bugatti 16.4 Veyron Grand Sport Middle East


Bugatti, Ortadoğu pazarına verdiği önemi her fırsatta gösteriyor. Sabit tavanlı Veyron'un 300 adetlik üretimi tamamlandıktan sonra 150 adetlik Grand Sport üretiminin tamamını satmaya çalışan marka bu işi, Ortadoğu'ya özel üç modelle hızlandırmaya çalışıyor.

Tek örneği bulunan modellerin tamamı çift gövde rengi kombinasyonuna sahipken tanıtılan otomobillerden en ucuzu sarı-siyah kombinasyona sahip. Gövdenin üst kısmı sarıya boyanırken karbon fiber alt kısım doğal renginde bırakılmış. İç mekanda da aynı kombinasyonu kullanan Bugatti, orta konsol ve kapı içlerinde siyah karbon fiber kullanırken geri kalan yerlerde siyah ve sarı renkli deri döşemeyi kontrast renkte dikiş iplikleriyle eşleştirmiş. Jantları da siyaha boyanan aracın fiyatı 1.58 milyon Euro.


Daha renkli bir Veyron isteyenler için üst kısmı gece mavisi, altıysa parlatılmış alüminyum kaplanan modelini tanıtan Bugatti bu aracın iç mekanında turuncu ve lacivert deri döşeme ve yine koyu renk karbon fiber kaplamalar kullanmış. Parlak metal yüzeylerle daha zengin bir duruşa sahip olan kokpitinde kontrast renkte dikiş iplikleri kullanılan versiyonda gümüş renkli jantlar sunulurken satış fiyatı 1.74 milyon Euro olarak açıklanıyor.


Yine 1.74 milyon Euro ödeyerek sahip olunabilecek diğer modelse koyu yeşil karbon fiber ve parlatılmış alüminyumla donatılan araç. Farların altı, kapılar ve ön çamurluğu parlatılan aracın jantları da gümüş renkli. İç mekanında gri renkli deri ve süet döşemeler dikkat çeken aracın karbon fiber kaplamakarıysa yeşil renkli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder