26 Nisan 2011 Salı

Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport ve Super Sport


Bugatti, en büyük pazarlarından olan Çin için iki tek örnek araç tanıttı. Teknik olarak standart Veyron modellerinden farksız olan bu otomobillerin görünümleri fark yaratıyor.

İlk olarak Grand Sport modeline bakacak olursak Bugatti'nin, gezegenin en süratli üstsüz otomobilinde mat beyaz ve mavi renklerini kullandığını görüyoruz. Gövdenin üst kısmı mat beyaza boyanırken alt kısım ve iç mekan boydan boya lacivert renkli olarak sunuluyor. Aracın jantları da maviye boyanırken içeride kullanılan dikiş iplikleri beyaz renkli.

Super Sport modelinin gövdesini boydan boya siyaha boyayan Bugatti bu alanda karbon fiberin yanında boyanmış alüminyum da kullanmış. Jantların da iç kısımları siyaha boyanırken iç mekanda bej ve siyah deri döşemeyle titanyum ve karbon fiber kaplamalar dikkat çekiyor.

Araçlarda kullanılan dört turbo beslemeye sahip 8 litre hacimli w16 motorlara dokunmayan Bugatti sırasıyla 1.001 ve 1.200 beygir güç ve elektronik olarak sınırlandırılmış 407 ve 415 km/s maksimum sürat sunmaya devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder