3 Haziran 2011 Cuma

Volkswagen Golf GTI Reifnitz


Volkswagen'in Wörthersee araçları kalabalıklaşıyor. Daha önce Golf R Cabriolet ve GTI Cabriolet'yi tanıtan firma şimdi de GTI'in çok daha güçlü bir versiyonuyla sahnede.

Beyaz, mavi ve kırmızı renklerin kullanıldığı gövdesinde daha sportif yapılı tamponlar, karbon fiberden üretilmiş ön splitter, yan etekler ve arka difüzör, ek hava girişli motor kaputu ve yeni egzoz çıkışları dikkat çeken aracın fren ve süspansiyon sistemi elden geçirilmiş.

İç makana geçildiğinde daha da büyük değişimler geçirdiği görülen aracın arka koltukları iptal edilip buraya yuvarlanma kafesi yerleştirilmiş. Bagaj kısmına güçlü bir ses sistemi eklenen aracın deri-Alcantara döşemeli sportif koltuklarında özel GTI amblemleri bulunuyor. Ön konsolunda beyaz ve mavi renkler dikkat çeken GTI Reifnitz'in vites topuzu, pedal seti ve paspasları da yenilenmiş.

Bu kadar değişiklik size yetmiyorsa kaputun altında bulunan ünite sizi mutlu edecektir. 2 litre hacimli standart GTI bloğunu kullanan aracın yenilenen turbo beslemesi, intercooler ve egzoz sisteminin ardından üretebildiği güç 370 beygire, torksa 480 Nm'ye ulaşmış.

1 yorum: