23 Haziran 2011 Perşembe

Renault Koleos


Fransız üretici Renault, SUV modeli Koleos'u makyajladı. Aksesuar seviyelerinde de yenilikler yapılan aracın motorlarıysa artık daha temiz yanma sağlıyor.

Makyajı ön kısmında yoğunlaşan araçta yepyeni bir ön panjur kullanılırken farlar da yenilenmiş. Tampon tasarımında da değişiklikler göze çarpan yeni Koleos'un yan aynalarında bulunan sinyaller LED teknolojisi kullanırken aileye Cayenne Turuncu isimli bir renk eklenmiş.

Güçlü görünen şişkin çamurluklar ve yeni jant seçenekleri aracı daha güçlü gösterirken arka kısımda bir değişiklik göze çarpmıyor. İç mekanında da büyük bir değişim bulunmayan aracın gösterge tablosu ve kumanda düğmelerinde ufak tefek değişiklikler yapılmış.

Motor seçenekleri, sunulan güç seviyelerinde büyük bir yenilik sunmazken tutumluluk konusunda ilerleme kaydedilmiş. 2 litre hacimli turbo Diesel motor 150 ve 175 beygir güç üretebilen iki versiyona sahipken yine türbo beslemeye sahip olan benzinli motor 170 beygir gücünde.

Hem iki hem de dört tekerlekten çekişli modelleri bulunan Koleos'un donanımında 6 ileri vitesli manuel ve otomatik şanzımanlar bulunuyor.

6 yorum:

  1. 2012 model makyajlı tipten bir tane aldık. gidişi oldukça iyi uzun yolu yormuyor oldukça sessiz ve müzik sistemi bir harika almak isteyene tavsiye ederim...

    YanıtlaSil
  2. gerçekten üzülüyorum bu araca para verene daha ucuza dizel dsg li vw tiguan varken.

    YanıtlaSil
  3. Makyajlı modelin görünümünü çok sevmesem de Nissan'dan alınan dört tekerlekten çekiş sisteminin Tiguan'ınkinden iyi olduğunu söyleyebilirim.

    DSG de açık yolda harika vites değişimleriyle etkileyen bir şanzıman olsa da dur kalk trafikte tam otomatik şanzımanlardan öğrenecekleri var.

    YanıtlaSil
  4. zevkler ve renkler tartışılmaz siz bana acımaya devam edin ben bu araca bindiğim sürece alacağım keyfe bakacağım. sevgiler :) bu arada değerli agamemnon kardeşim, çekiş sistemiyle ilgili tamamen haklısın çok güzel bir 4X4 performansı var karda kış lastiksiz denedim sonuç mükemmel!!!

    YanıtlaSil
  5. ah şu vw fanboyları ne boş insanlarsınız. yani bir tuş olsa elimde hepinizi siliveririm şu dünyadan. bu fanboylar yüzünden insanlar vw den soğudular.

    YanıtlaSil