10 Mart 2010 Çarşamba

Renault Koleos






Fransız üretici Renault, SUV sınıfında bulunan aracı Koleos'u tazeledi. Satışına 2010 yılının Nisan ayında başlanacak olan araç için siparişler şimdiden alınıyor.

Görünümde ortaya çıkan farklılıkların büyük kısmı eski modellerde kullanılan bazı donanımların yerlerini yeni renk seçenekleri sunan parçalara bırakmış olmasından kaynaklanıyor. Bununla birlikte ön ızgaranın alt kısmında bulunan hava emiş yarığı genişletilirken bagaj kapağının üzerinde bulunan spoiler biraz daha büyümüş. Araca biraz daha dikkatli bakınca tavanda bulunan antenin de daha ince bir hal aldığı görülebiliyor.

İç mekanında tasarım alanında bir yenilik sunmayan aracın Carminat ve Exception adlı iki donanım paketi bulunuyor. Expression one adlı donanım paketi yerine geçen Carminat, eski pakete ek olarak Navigasyon sistemi, arka park sensörleri, elektronik park freni, ön ve arka tampon altı koruyucular, spoiler ve elektronik klima sunarken artık üretilmeyecek olan Dynamique paketinden siyah iç mekan rengini almış.

Privilège donanım paketinin yerini alan Exception seviyesindeyse entegre navigasyon sistemi, alüminyum ön ve arka tampon altı korumaları, 18 inç çaplı jantlar ve elektrikli sürücü koltuğu sunulmakta.

Yedi gövde rengi seçeneğiyle satılacak olan aracın fiyatı Avrupa pazarında 27.500 Euro seviyesinden başlayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder