30 Temmuz 2010 Cuma

Königseder Nissan GT-R


Modifikasyon dünyasının gözdesi olan Japon otomobilleri arasında özel bir yeri bulunan Nissan GT-R üzerinde çalışma yapan firmaların arasına Avusturya merkezli firma Königseder de katıldı.

Araç üzerinde yapılan görsel çalışmaları otomobilin alt kısmına sıkıştıran firma, ön tamponun altına iki katlı splitter uygularken yan etekleri makyajlamış. 21 inç çaplı ve siyah renkli jantlarla donatılan otomobilde özel bir turuncu gövde rengi de donanıma eklenmiş.

Arka tamponun alt kısmına, üzerinde ek sis farı bulunan bir difüzör yerleştiren Königseder, çift turbo beslemeye sahip 3.8 litre hacimli v6 motorun yazılımını, egzoz sistemini ve hava filtrelerini yenileyerek 580 beygir güce ulaşmış.

Süspansiyon sistemi de yenilenen otomobilin performans verilerinin tamamı açıklanmasa da 0'dan 200 km/s sürate ulaşma süresinin 9.8 saniye olduğu belirtildi.

4 yorum:

  1. 9.8 saniye mi? lütfen ciddi olunuz.

    YanıtlaSil
  2. Standart GT-R aynı hızlanmayı 12.2 saniyede tamamlıyor. Daha iyi aerodinamik yapı, daha iyi tutunan lastikler ve 100 beygir ekstra güçle (Aynı şeklilde tork da artıyor) 9.8 saniye mümkün.

    YanıtlaSil
  3. hakikaten de o 9.8 saniye 0-200 km hızlanması olmasın??

    YanıtlaSil
  4. Tabi 0-200 yahu. Ben de diyorum "9.8 gayet normal bu kadar güce" diye. Ama 200 değil 100 yazdığımı göremedim.

    YanıtlaSil