28 Temmuz 2010 Çarşamba

ABT AS1


Alman modifikasyon firması ABT, Audi'nin küçük hatchback modeli A1 için hazırladığı gövde ve motor modifikasyon kitlerini tanıttı.

Görünüş olarak büyük bir değişim geçirmeyen A1'in gövdesine yeni grafikler uygulanırken ön çamurlukların arkasına hava çıkışı görünümlü parçalar eklenmiş. Gövde üzerinde yer alan parçalar kontrast renklere boyanabilirken jant seçenekleri 17 ve 18 inç çaplarda sunulmakta. Arka kısımda, alt kısmı difüzör şekilli tasarlanan tampon ile birlikte çift egzoz çıkışı dikkat çekiyor. Süspansiyon sistemi için de modifikasyon çalışması yapılan aracın paspasları da gövde rengiyle uyumlu seçilmiş.

Aracın motor seçeneklerinde de güçlendirme çalışması yapmış olan ABT, 1.6 litre hacimli turbo Diesel motorun 90 beygir güç üretebilen versiyonunu 110 beygir, 105 beygir gücünde olan versiyonunuysa 125 beygir güç üretebilecek şekilde modifiye etmiş.

Benzinli motorlardan 1.2 litre hacimli TFSI ünitenin gücü 86 beygirden 115 beygire yükselirken 1.4 litre hacimli TFSI 122 yerine 150 beygir güç üretebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder