30 Haziran 2010 Çarşamba

Smart Fortwo ICE Special Edition


İngiltere pazarı için piyasaya sürülen sınırlı üretim otomobillerin her geçen gün artıyor. Mazda'nın MX-5 Miyaco'yu tanıtmasının üzerinden henüz bir gün geçmeden Smart da Fortwo modelinin ICE adlı versiyonunu tanıttı.

Siyah gövde rengi ve karbon fiber görünümlü güvenlik kafesiyle satılacak olan otomobilde 15 inç çaplı BRABUS jantlar ve panoramik tavan da bulunuyor.

Asıl farkı iç mekanında olan ICE Special Edition'ın Pioneer VIC-F920BT Navgate model ses-navigasyon sistemi dokunmatik ekran, Bluetooth bağlantısı ve canlı trafik bilgileri sunuyor. ECO Graph adlı bilgisayarla sunulan aracın tüketim performansının yanında CO2 emisyon değerlerine de ulaşmak mümkün.


Isıtma sistemine sahip deri koltuklar, üç kollu direksiyon simidi, devir göstergesi, konsol üzerinde saat, vites değiştirme kulakçıkları ve deri kaplı üst konsol gibi ek donanımlara sahip olan araçtan toplam 200 adet üretilecek. Üretilecek olan araçların 140 adedi hibrit, 60 adediyse turbo Diesel olacak. Hibrit modellerin fiyatları 10.495 Sterlin olarak açıklanırken turbo Diesel versiyonun fiyatı 11.245 Sterlin seviyesinden başlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder